PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Imagini pentru pubg

Este un brand nou al anului 2017, un shooter de luptă royal multiplayer, dezvoltat sub îndrumarea pionierului genului: Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene. Urcați într-un avion impreuna cu o sută de jucători, călcați pe o insulă uriașă, găsiți arme și faceți tot ce este mai bun pentru a fi ultimul care se află pe o hartă constantă în scădere.

Harta

Imagini pentru pubg mapsImagini pentru pubg maps

În PUBG harta este o zonă de 8×8 km. Este plina de așezări, caracteristici geografice unice și 2 orașe. Puteti sa admirați detaliile puse în creația insulelor misterioase, dar aveți grijă să nu vă aflați prea mult timp în gol, pentru că lupta se va restrange pana in cel mai mic punct posibil. Este un loc foarte frumos pentru a intretine batalia, cu multe locuri in care te poti ascunde.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS nu te face să te duci la toate-out conflict-urile cu mâinile goale. Te face să găsești totul. Jucati pe hartă fără nimic altceva decât inteligența dvs. și sloturile de echipament goale, dar în câteva minute puteți fi cel mai rău fiu al unei arme în jur, cu MP4 sau cu un AK frumos, pentru a vă asigura că nimeni nu vă pune la îndoială poziția. Există 17 arme, 35 de upgrade-uri și suficiente articole cosmetice pentru a face pe oricine să fie mulțumit.

Gameplay

Imagini pentru pubg

PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS găsește un loc dulce între complexitatea și adâncimea unui Arma 3, Battle Royale și H1Z1: King of the Kill, ambele dezvoltate de Greene. PUBG îmbină accesibilitatea regelui lui Kill cu o adâncime redusă a Arma 3 pentru a oferi un joc captivant, cu o curbă de învățare care nu te pedepsește pentru că încerci. Este un joc pe care fiecare fan al genului luptei royale shooter va fi capabil sa se bucure!

Cerinte

MINIMUM:

  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Processor: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 30 GB available space

De unde pot cumpara jocul?

http://store.steampowered.com/app/578080/PLAYERUNKNOWNS_BATTLEGROUNDS/ cel mai recomandat pentru acest joc este chiar platforma ‘Steam’, personal din observatiile mele am vazut ca pe ‘G2A’ jocul este mai scump, insa daca sunteti dornici de actiune si distractie alaturi de prieteni, jocul isi merita banii.

Daca doriti sa aflati mai multe despre joc, puteti accesa un forum al lui ‘https://www.playbattlegrounds.com/main.pu’ pe acest site puteti lua in cunostinta ultimele update-uri adaugate.

Opinie personala

Dupa cam 100 de ore jucate, am inceput sa pricep in ce consta jocul acesta, primele 20 de ore ca si incepator o sa fie fatale, Am inceput sa imi schimb stilul de joc, cel mai bine este sa cauti in zonele cat mai nepopulate, cat mai indepartate de ceilalti jucatori dupa care, cand consideri ca ai un loot bun ( dupa parerea mea un loot bun este sa ai o geanta de level 2, o casca si o armura tot de acelasi nivel, o arma buna de apropiere, in general un M416 sau un AKM cu un Red Dot Sight si o arma pentru departare cum ar fi Kar98 sau SKS cu un 4x/8x Scope, pe langa asta sa nu uitam ca ne trebuie si viata, bandaje, nu multe, Energy Drink, Painkiller si cel putin 3 First aid kit-uri, dupa asta, mai am nevoie de cateva lucruri minore, un ‘Pan’ tradus in ‘tigaie’ care in anumite situatii poate fii folositor, dupa asta o grenada, un smoke sau un flashbang sunt necesare pentru a incepe lupta) dupa ce ai aceste obiecte poti sa incepi sa te ascunzi, sa astepti jucatorii si nu uita, sa ramai in safezone. Ce este un safezone? Este o zona in care trebuie sa stai, un cerc care usor usor la un interval de timp se restrange, daca esti prins in afara lui viata ta va scadea incet, pana moartea te va prinde. Ce fac in caz de nu gasesc acele obiecte la loot? Incearca sa iti arme cat mai usor de folosit, UMP, Tommy Gun sau un Shotgun si trebuie sa ‘pushezi’ ceilalti jucatori astfel incat sa ii lasi pe ei sa iti faca treaba. Am primit multe intrebari daca ‘Isi merita jocul banii?’, insa raspunsul asta este mai greu de dat, are o parte in care isi merita, o parte in care nu. Ca orice joc nou are anumite bug-uri, bug-uri care iti vor da un dezavantaj fata de alti jucatori, dar sa nu uitam ca are si parti bune acest joc, pot afirma ca este un jucator care iti pune mintea la contribuit sau in care poti sa te distrezi alaturi de prietenii tai (maxim squad de 4 persoane). Va voi prezenta mai jos, niste imagini dintr-o arhiva personala cu niste ‘Pui’.

 


  article views

Un comentariu la „PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

 • 22/02/2018 la 16:03
  Permalink

  Interesant. Bagă un top 10 jocuri shooter.

Comentariile sunt închise.