Joburile disponibile pe server

In fiecare zi nu exista persoana care sa nu intrebe pe [/n] care este cel mai profitabil job, cum faci bani etc, asa ca mi-am propus sa fac un mic tutorial la sectiunea SA:MP despre acestea.
Tin sa repet ca aceasta sectiune numita SA:MP este legata la toate informatiile de pe server-ul Earth OG-Times.
Bun, joburile disponibile pe server sunt urmatoarele :

1. Arms Dealer – Acest job este folosit in proportie de 80% doar de mafioti, nu este un job banos care sa-ti aduca profit.
Cu acest job poti face bani, dar foarte putini, acest job in consta in vinderea armelor ilegal pentru anumiti jucatori, dar in special materialele sunt foarta cautate de mafioti pentru a isi indeplinii raportul de activitate.

2. Detective – acest job are un singur scop, in caz ca vrei sa aflii unde este o persoana poti folosii comanda [/find]. Cu acest job nu poti face nici macar un ban.

3. Fisherman – Este un job foarte bun, scopul acestui job este sa pescuiti pesti, si sa-i vinde-ti la un magazin de tip 24/7 (magazin).
Pe un peste vandut puteti primii intr-e 30.000$ si 350.000$, suma variza intre aceste sume.
Pentru a lucra la acest job ai nevoie de multa rabdare daca vrei sa ajungi la un skill cat mai mare.

4. Trucker – Acest job este foarte recomandat de catre helperii server-ului deoarece este unul foarte productiv, pe o cursa poti castiga intre 90.000$ si 300.000$ depinde doar de norocul tau si de skill-ul pe care il ai la acest job.

5. Farmer – La acest job trebuie sa te plimbi timp de 120 de secunde pe o portiune din fermer, pentru vinderea fainei trebuie sa ajungi la un Burger Shot sau daca ai noroc fermierul iti poate da direct banii in mana.

6. Pizza Delivery – Este un job bun, scopul este sa livrezi pizza pe un motor de tip faggio, se poate castiga 12.000$ si 15.000$, dupa livrarea unei pizza ai un mic deelay pana cand poti folosi din nou comanda [/pizza].

7. Garbage Man – La acest job trebuie sa colectezi tot gunoiul dupa mapa, odata ce ai terminat trebuie sa folosesti comanda [/unloadtrash] pentru a descarca gunoiul la groapa. Acest job este unul dintre cele productibile, mai departe va las chiar pe voi pentru a testa acest job.

8. Drug dealer – Este un job modest, nu se castiga multi bani. Scopul acestui job este sa vinzi droguri altor playeri, sunt putini care cumpara aceste druguri.
Pentru a putea vinde droguri altor playeri, e nevoie ca inainte sa aveti droguri la voi, iar pentru a avea droguri trebui sa le cumparati / faceti, iar asta poate plictisii, + timp mult pierdut.

Restul joburilor va las sa le testati chiar voi accesand dns-ul earth.og-times.ro in SA:MP. Distractie placuta!


  article views

3 comentarii la „Joburile disponibile pe server

 • 14/02/2018 la 21:45
  Permalink

  Multumim pentru aceste informatii despre server.

 • 13/02/2018 la 9:16
  Permalink

  Frate, cred ca toti playerii care joaca pe OG-Times, stiu job-urile. Insa daca ai incercat sa faci pe cineva sa se apuce de server, te felicit!

  • 13/02/2018 la 19:23
   Permalink

   Acest articol a fost pentru cei noi pe server.

Comentariile sunt închise.