Cum pot ajunge lider / Ce pot face pentru a ajunge lider.

Bun, vrei sa ajungi lider pe comunitatea OG-Times si nu stii cum? Este foarte simplu si o spun din experienta pe care o am deorece am avut si eu aceasta functia. In primul rand, trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte :

  • Pentru a aplica pentru functia de lider la o factiune de tip pasnica, departament sau mixt, aveti nevoie de minim 200 ore jucate, 60 zile intr-o factiune anterioara de acest tip.
  • Pentru a aplica pentru functia de lider la o factiune de tip mafie, aveti nevoie de minim 150 ore jucate si 30 zile intr-o factiune anterioara de acest tip. Zilele la mafii pentru lider se aduna.
  •  Si tot odata ai nevoie de o aplicatie buna pe forumul server-ulul (forum.og.times.ro), pentru a obtine aceasta functia ai nevoie de cel putin o aplicatie acceptabila.

Cum sa te comportii cu jucatorii comunitati?

Odata ce ai intrat pe server incepi sa te porti frumos cu playerii , sa ai un limbaj civilizat si sa fii prietenos cu ceilalti. Daca ai ceva de zis pe [/report] incepi sa scrii cu litera mare de la inceputul propozitiei , cu virgula intre cuvinte (daca este nevoie) si cu punct la sfarsit, bineinteles sa nu ai un limbaj vulgar pe [/report] deoarce 99% vei fii sanctionat.

data ce ai intrat in orice tip de factiune o sa incepi  sa comunici cu liderul sau membrii din factiune mult pentru ca atunci ei isi dau seama ca esti un om respectos cu cei 7 ani de acasa, sa-i ajuti cand iti cer ajutorul pentru ca si ei la un moment dat te vor ajuta. La sedinta adica sa nu faci galagie sau animatii , etc. Dupa ce ai ajuns la rank 5 numai daca muncesti din greu si te stradui poate ai o sansa la functia de co-lider, bineinteles daca ai un comportament adecvat acea factiune, iar liderul are incredere in tine si ca esti capabil pentru acea functie. 

Ce inseamna un comportament ok intr- o factiune?

Pentru a nu avea probleme cu colegii, co-liderii sau liderul din factiune, trebuie sa stii ca nu ai voie sa scrii cu caps, sa spamezi sau sa injuri pe chat-ul factiunii sau chaturile tuturor factiuniilor (daca esti intr-o factiune de tip paramedic, taxi, school instructors sau politie), altfel vei fii sanctionat.

Acum sa trecem la subiectul nostru acesta fiind „Cum pot ajunge lider / Ce pot face pentru a ajunge lider”, ei pai uite urmariti acest sfat. Deci in primul rand ca sa devii lider la o factiune trebuie sa ai foarte multe ore jucate pe server, un nick frumos pe server, sa ai un limbaj adecvat, sa-ti dezvolti imaginatia pe aplicatie,  sa respecti regulamentele pe care le impune serverul si bineinteles sa ai un Last Punish (LP) cat mai curat.

Incercati sa nu stresati adminii pe motive legate de aplicatiile de lider (Cand se aleg lideri / ma propui ca lider / etc) deoarece sansele voastre scad considerabil. Cel mai bine este sa aplicati si sa asteptati momentul cand se va realiza lista pentru votare.


  article views