Cum pot ajunge helper / Ce pot face pentru a ajunge helper

 

 • „Cum pot ajunge helper?”
 • „Ce ar trebui sa fac ca sa devin helper?”

Este chiar simplu daca o pot spune din punctul meu de vedere, avand in vedere ca deja fac parte din staff-ul OG-Times si am trecut si prin etapa de ‘helper’. Bun, multi si-au dat cu parerea cum poti ajunge helper, acum e timpul sa imi spun si eu parerea aici, pe blog.

 • Incearca pe cat posibil sa nu fi post hunter, la ce vreau sa ma refer prin asta ->

Nu e ceva aiurea sa faci un post pentru Deathmatch, Offensive Language, Other, e ok mai ales daca jucatorul respectiv a gresit. Dar e total aiurea cand faci 10 post-uri unui leader, mai ales daca 8 sunt gresite, incercati pe cat posibil sa evitati post-urile aiurea, cum ar fi:

*Pe ‘x’ de ce l-ai acceptat pentru teste si pe mine nu? Am mai multe ore jucate ca ‘x’.

*De ce m-ai respins aiurea, nu e corect.

Acesta este un gen de post aiurea, undeva unde leader-ul nu a gresit deloc, incercati sa evitati post-urile de genu, nu va ajuta cu nimic si va scad unele sanse, mai ales intr-o factiune, dar mai ales Staff.

 

 

 • Activitatea.

Cand ne uitam la o aplicatie de helper, ne uitam mai ales la orele voastre jucate in ultimele 7 zile. Avand in vedere ca un helper trebuie sa fie activ, deoarece trebuie sa stea un numar de ore online pentru a raspunde pe [/n], nu inseamna ca vom cere ’20 de ore’, daca intr-o saptamana aveti undeva la 9 – 10 ore jucate in last 7 days, e mai mult decat suficient, acesta este un minim daca i-as putea spune asa, asta se cauta, un minim de activitate acceptabil.

 

 • Faction History.

Pe langa, comportament si activitate (primul punct, cel cu post-urile intra la comportament), noi ne uitam si la cate zile petreceti voi intr-o factiune. Faction History-ul va poate definii, o alta impresie lasa un jucator cu 20 de factiuni, dar cu cate 3 – 4 zile, quitgroup, 3/3 faction warn, uninvite pentru inactivitate s.a.m.d.

Alta impresie lasa un jucator cu 10 factiuni dar cu ‘rank 5, 60,70,80 days’, asta va poate ajuta foarte mult pentru o viitoare functie de helper, este un plus pentru voi asta, cu cat aveti un Faction History bun, cu atat sansele voastre cresc mai mult.

 

 • Aplicatia.

Cand aplicati pentru helper incercati sa aveti o aplicatie mare si complexa, vrem sa vedem o aplicatie buna, la obiect, nu una slaba cu greseli gramaticale grave si facuta in batjocura. Degeaba aveti o activitate buna, un Faction History exemplar daca aplicatia voastra pentru helper este una slaba, asta va scade cel mai mult, oricat de buni poate ati fi voi, cat timp aplicatia e slaba.

 • Comportamentul.

Daca aveti un comportament urat, injurati, faceti spam, reclamatii continuu (aiurea), aveti suspend-uri pe panel, nu o sa aveti sanse mari sa fiti acceptati pentru o asemenea functie, este ideal sa aveti un Last Punish curat (LP), nu se accepta in staff persoane care au primit ban, au warn-uri pentru limbaj vulgar etc. Cautam persoane serioase si cu un comportament exemplar.

 

 

 • Alte precizari.

– Dupa ce ati aplicat, nu stresati un admin ca ati aplicat etc, riscati sa fiti respinsi din prima.

– Nu aveti de unde sa stiti daca sunteti acceptati sau nu, numai intrebati asta zilnic, daca va acceptam, o sa fiti trasi la teste.

– Nu incercati sa mintiti in aplicatia de helper, daca se afla ca ati mintiti o sa va fie scoasa functia.

* Nu orice helper ajunge admin, nu inseamna ca daca esti helper ajungi admin.

 

Cam asta este, eu unul pot spune ca am respectat pasii acestia, nu am avut pe Earth niciodata ceva in LP, ceva grav (ban, warn), am fost pe cat posibil activ, nu un disperat, nu inseamna ca daca stai 12 ore pe zi la pc te ajuta cu ceva pe sa:mp.

Sper ca ce am scris eu aici va poate ajuta, poate pe unii chiar va va ajuta.

 


  article views

6 comentarii la „Cum pot ajunge helper / Ce pot face pentru a ajunge helper

 • 01/03/2018 la 21:39
  Permalink

  Interesant.

 • 28/02/2018 la 14:36
  Permalink

  Ms frate, imi mai trebuiesc 20 minute pana fac 300 ore sa pot aplica.

 • 24/02/2018 la 15:11
  Permalink

  Bravo bă RoLLz, foarte folositor pentru toți jucătorii care doresc să obțină funcția de ”helper”.

 • 22/02/2018 la 15:18
  Permalink

  Se merita sa muncesc un an pentru a se vedea ca ‘m-am facut’ un player mai bun pentru a luat helper?

 • 17/02/2018 la 15:03
  Permalink

  Interesant, chiar muncesc din greu să obtin funcția de helper pe noul cont.. dar trebuie sa fac 300 de ore+. Te pupa Vlaad.

Comentariile sunt închise.