Apple doreste sa inceapa productia de masini electrice in 2020

Dupa cum stiti Apple este o mare mare fabrica de electrocasnice, de la telefoane pana la leptopuri, cunoscută mai ales pentru computerele Macintosh, Apple are o reputație de inovație în industria de înaltă tehnologie.
Aceasta companie a fost ridicata usor, usor de catre Steve Jobs si Steve Wozniak care au pus bazele unei companii de produse electronice intr-un garag inchiriat in orasul Palo Alto, peste cativa ani acest garaj urma sa devina zona de inalte tehnologii „Silicon Valley”.
Emblema acestei companii numite Apple este urmatoarea :

Insa compania a evoluat intre timp si accelerează procesul de construire de maşini electrice şi are planificata inceprea productiei în anul 2020, pentru a se intrece în publicitate cele doua companii acestea fiind Tesla şi General Motors (GM).

Compania are un numar foarte mare de membrii care lucreaza timp de 24 de ore pentru realizarea masinii electrice sub brandul Apple, si in continuare cauta membrii care au experienta in domeniul robotic si  productia de baterii. Pentru realizarea acestei masini contribuie mai mult de 200 de oameni.

Directorul companiei Tesla specifica lucrul ca directorului Apple incearca sa ii atraga muncitorii companiei Tesla cu 250.000 de dolari si cresterea 60% a salarilor.

Prin munca depusa compania Apple a obtinut un profit record, de 18 miliarde de dolari, în primul trimestru al anului fiscal 2015 (octombrie-decembrie 2014), în urcare cu 38% fata de aceeaşi perioada din 2013, în timp ce veniturile au avansat cu 30% la 74,6 miliarde de dolari fata de 57,6 miliarde de dolari.

Cu cativa anii in urma, un alt expert in IT, Google, şi-a anunţat intrarea pe segmentul auto care s-a aliat cu compania Apple, vizând încheierea unor parteneriate cu producători din industria auto, pentru crearea unor maşini autonome în câţiva ani.


  article views

Un comentariu la „Apple doreste sa inceapa productia de masini electrice in 2020

  • 14/02/2018 la 21:43
    Permalink

    Interesant, chiar nu stiam despre aceste informatii.

Comentariile sunt închise.